Kuća, 95m2, Pirotska, Bor

Cena: 190000 EUR
Kontakt (telefon, adresa) Agencija Megadom Properties
Boban Vukadinovic pr.
Šistekova 2/2
tel: 030 421 400
mob: 060 421 4000
mob: 065 921 4000

Opis nekretnine

Prodaje se legalizovana kuća čija je površina u osnovi 95 m2. Stambeni prostor je raspoređen na tri etaže: prizemlje (garaža, dve sobe, kupatilo, prostorija sa kotlom na pelet), sprat (kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom i tpezarijom, dve spavaće sobe, terasa duž širine cele kuće), potkrovlje (prostor je samo nameštajem naznačen na dva dela, radni i spavaći, inače je površine oko 38 m2, i izlazi na sopstvenu terasu).

Zemljište uz zgradu i drugi objekat, površine: 331 m2, a ukupna površina zemljišta je 426 m2.

Kuća trenutno koristi sopstveno grejanje na pelet, ali se vrlo jednostavno može ponovo priključiti na gradsku mrežu, obzirom da je kuća nekada tako i grejana.

Kuća je redovno održavana tokom godina. Nedavno su renovirani, zidovi (gletovanje + krečenje) na potkrovlju, kompletnom stepeništu i dnevnom boravku sa trpezarijom, a u većem delu kuće postavljen je i laminat. Takođe su klimatizovane dve etaže kuće. Inače je kuća obzidana fasadnom ciglom, kao i bakarnom lamperijom i olucima, što joj daje trajnost.

Izuzetna prednost ove kuće je posedovanje izvora vode, koja se može koristiti kao tehnička voda, za zalivanje bašte ili u bilo koje druge svrhe. Ukoliko bi se uradile i detaljnije analize možda bi voda spadala i u pitku vodu, obzirom da vizuelna metoda ne ukazuje ni na kakav miris i mutnoću.

Takođe, kuća se nalazi na višem delu naselja, tako da se pruža lep pogled na grad i čistiji je vazduh.

Pored kuće uredjen je i dodatni prostor za uživanje u bašti, natkrovljen i obezbeđen strujom. U letnjim mesecima to je centralna tačka za druženje i  uživanje sa prijateljima.

 

Agencijska provizija 1%.

990x250 novi novi